Як швидко розморозити м'ясо: екстремальний спосіб – 10 хв і готово

Якщо вас просили дістати м’ясо з морозилки, а ви забули, більше не доведеться вислуховувати незадоволення з цього приводу

Правильна технологія розморожування м'яса, безумовно, не може бути швидкою. Аби поступово розморозити м'ясо, правильно діставати його з морозилки і перекласти у холодильник ще звечора.

Але ж у всіх трапляються ситуації із серії «гості на порозі» або «забувся/лася вчасно все зробити», коли м'ясо потрібно розморозити про екстремально швидко У цьому випадку вам допоможе одна проста порада.

Заморожене м'ясо перекладають в пакет і зав’язують. Для цього зручно використовувати пакети для запікання.

 

Далі, або нагрійте воду до 50 градусів на плиті, або просто наберіть гарячу з-під крана. Опустіть м'ясо у воду, накрийте кришкою.

 

Через 5 хв м'ясо переверніть на іншу сторону і залиште ще на 5 хв у воді під кришкою.

М'ясо буде майже повністю розмороженим. Нарізайте і готуйте.

Але пам’ятайте, що завжди цим методом користуватися не варто – краще все ж розморожувати м’ясо більш традиційним способом

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень