Як швидко охолодити авто влітку: дієві лайфхаки

Для створення комфортної атмосфери можна вкластись у 5-10 хвилин.

Лайфхак 1: двері-віяло

Щоби вигнати з салону гаряче повітря, опустіть переднє вікно з пасажирського боку. Далі беріться за водійські дверцята і починайте відчиняти та зачиняти їх, щоб створити протяг.

Приблизно 8-10 повторів буде достатньо, щоби вигнати розпечене повітря з салону і зробити температуру всередині авто прийнятною.

Лайфхак 2: починайте рух

Перед включенням кондиціонера проїдьтесь на авто з відкритим переднім пасажирським вікном. Якісне кондиціонування повітря потребує, щоби його маси проходили через конденсатор, який розташований прямо перед або за радіатором спереду. Забезпечити потрібний рух повітря можна саме на ходу.

Лайфхак 3: запустіть кондиціонер на максимум

Тепер, коли атмосфера в салоні авто стала менш розпеченою, можна вмикати кондиціонер. Запускайте його одразу на максимум. Перший час пристрій може видавати з себе гаряче повітря. Не лякайтесь – це ті маси, які накопичились всередині, коли авто стояло. Вони швидко вийдуть назовні, просто дайте кондиціонеру трохи попрацювати.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень