Як притягнути у своє життя енергетику багатства: народні прикмети

Як притягнути у своє життя матеріальне благополуччя?

Енергію багатства випромінюють:

Чистота в вашому домі

Чистий коридор, оскільки через вхідні двері заходять гроші у будинок. Чисті кімнати, оскільки гроші там зберігаються. Чисті вікна, оскільки це — ворота в майбутнє на метафізичному рівні. Чиста ванна й унітаз, оскільки по фен-шую через нього гроші йдуть.

Дім повинен знаходитися в чистоті, не захаращуйте приміщення і прибирайте бруд. Гроші приходять тільки в чистоту.

Корисні й необхідні речі

Потрібними речами вважаються ті, якими люди користуються хоча б 1 раз на рік. Якщо в будинку є поличка книг, або дорогих вам речей, то хоча б раз на рік необхідно протирати там пил, перебирати їх.

Тоді циркуляція енергії не порушиться.

Речі повинні приносити користь для людей, вони повинні не лежати на полиці, а знаходитися у використанні. Одяг або взуття, або що-небудь інше, чим ви не користуєтеся рік, сміливо викидайте і цим ви звільните місце для нового.

Правильні думки

Ви можете собі це дозволити. І красиву сукню, і відпустку на морі, і нову машину. Уявляйте, що у вас це усе вже є. Візуалізуйте себе в новій сукні, у якій ви сидите за кермом нового автомобіля, який їде до моря. І це обов’язково буде у вашому житті.

Головне, вірити в це і дати Всесвіту можливість реалізувати ваші мрії.

Благодійність

Енергія багатства виникає там, де йде рівноцінний обмін: дати — отримати. Якщо Ви гроші заробляєте, і тільки накопичуєте їх, або витрачаєте на свої потреби, балансу не буде.

Чули про таке поняття — віддати десятину? Тільки раніше жертвували в церкву, а зараз можна просто допомогти тим, хто потребує.

Виконання цих рекомендацій притягне у ваше життя енергію багатства, головне, щоб гроші не стали для вас ідолом.

Зберігайте у своїй душі істинні цінності й пам’ятаєте, що матеріальні блага існують для людини, а не людина для матеріальних благ.

Джерело: tutkatamka

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень