5 речей у домі, які притягують гроші: народні прикмети

Які речі обов'язково повинні бути у вашому домі

Деякі речі здатні стати справжнім оберегом вашого житла. Вони привертають не тільки радість, здоров'я, а й матеріальне благополуччя.

Віник

З найдавніших часів цьому предмету приписують властивості оберега від фінансових проблем. Віник обов'язково повинен бути новий (старий відразу міняємо). Поставте його в кутку ручкою вниз, якщо навпаки - ефект буде зворотним.

Цвях в дверному отворі

Купіть новий цвях і вбийте його в дверний отвір. Такий талісман буде захищати ваш будинок від зла та бідності. Також наші пращури вважали, що таким способом можна вберегти домочадців від хвороб.

Підкова

Підкова - один з найвідоміших і найдревніших оберегів. Вона обов'язково повинна бути з дерева і металу (ніякого пластику). При цьому символ може бути справжнім, декоративним, будь-якого кольору, старим або новим.

Підкову вішають на двері або над нею. Вгору кінцями - на удачу, вниз - на захист.

Сіль

Звичайна домашня сіль - чудовий оберіг від будь-якого зла, причому вона не вимагає ніяких обрядів і ритуалів.

Для залучення багатства наші предки використовували так звану четвергову сіль. Ту, яку готували та освячували в церкві у Чистий четвер.

Щіпку цієї солі клали у мішечок із тканини й поміщали у гаманець. Вірили, що четвергова сіль здатна примножити фінанси.

Бурштин

Пращури вірили, бурштин зміцнює здоров'я, захищає оселю від злих духів і привертає благополуччя та достаток. Щоб камінь притягував благополуччя у дім, його клали біля вхідних дверей.

Джерело: РБК

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень