Як приготувати ідеальне тісто для пухкої піци: рецепт, який повинен бути у кожної господині (ВІДЕО)

Дуже цікавий рецепт тіста для піци

Піца – страва, яку люблять усі, особливо, діти. Варіантів приготування домашньої піци існує безліч, а тому кожен зможе знайти той варіант, який припаде йому до душі. Пропонуємо зробити страву з пухким тістом. Рецептом поділилась українська фудблогерка Анна anny.cooking в Інстаграмі.

Інгредієнти на 2 піци діаметром 30 см:

  • 200 мл – теплої води
  • 6 г – сухих дріжджів
  • 1 ч.л. – цукру
  • 1/2 ч.л. – солі
  • 350 г – борошна
  • 2 ст.л. – оливкової олії

З‘єднуємо теплу воду, дріжджі, цукор. Окремо з‘єднуємо просіяне борошно з сіллю, додаємо вологі інгредієнти, замішуємо липке тісто. Додаємо до тіста оливкову олію, вимішуємо до гладкості близько 5 хвилин. Якщо раптом тісто і надалі буде липнути — підсипте борошна. Змазуємо миску оливковою олією, кладемо тісто і залишаємо на 30-40 хв, до збільшення його у 2 рази.

Готове тісто ділимо на 2 частини. Шматочок пергаменту присипаємо борошном і просто розкатуємо тісто в круг на ширину пергаменту. Можна розкатувати на поверхні і потім просто перенести на пергамент. Формуємо бортики.

Начинка класична: кетчуп, сир, помідор, моцарела, кукурудза, оливки, ковбаска, сир.

 

Викладаємо начинку і даємо піці постояти 10-15 хв перед випіканням, це важливо, щоб вона була пухка.

Випікаємо на розігрітому деко в розігрітій духовці при 200 градусах до 20 хв. Бортики мають бути злегка рум‘яні, перепікати не варто, якщо надто зазолотяться — бортики можуть стати сухими і «дубовими».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень