Як правильно зберігати лимони: Просто залийте плоди водою

Неймовірний лайфхак

Сезон ГРВІ — у розпалі. Тож люди активно купують популярний цитрус – лимон. А, помічаючи акційні пропозиції у супермаркетах, несуть додому кілограми корисних лимонів. Тож важливо вміти правильно зберігати цитруси.

Як зберігати цілі лимони

Кожен лимон загорніть у пергаментний папір і покладіть у холодильник у відділення для фруктів. Так лимони можуть зберігатися кілька тижнів.

Ще довше лимони будуть зберігатися у воді. Складіть їх в скляну банку і залийте прохолодною водою. Воду потрібно міняти кожні два дні, а лимони ретельно промивати під проточною водою.

Як зберігати розрізаний лимон

Розрізаний лимон швидко обвітрюється і засихає, тому їх треба зберігати у спеціальних лимонницях. Якщо такої тари у вас немає, посипте зріз лимона цукром, покладіть на тарілочку зрізом вниз і поставте у холодильник.

Лимон, порізаний пластинками, обсипте цукром і щільно складіть у контейнер. Так його можна зберігати тиждень. Метод ідеально підходить для додавання у чай.

Також лимон можна подрібнити зі шкіркою у м'ясорубці, змішати з цукром і перекласти у банку. Така суміш може стояти в холодильнику дуже довго.

Джерело: rbc

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень