Як правильно визначити потрібну кількість порошку для пральної машини: Що треба враховувати?

Перемо правильно

Зазвичай досвідчені господині добре розуміють, скільки порошку потрібно додати для певної кількості речей, щоб досягти гарного результату.

Тим, хто не може визначити необхідне дозування прального порошку, як кажуть, на око, допоможуть ці поради.

Використання мірного тюбика

Багато пральних порошків поставляються з мірним кубиком для зручності дозування. Користуйтеся ним, наповнюючи кубик до рівня для вашого типу прання. Також його можна придбати окремо у спеціалізованих магазинах.

Інструкція від виробника

Виробники зазвичай вказують рекомендовану кількість порошку залежно від обсягу завантаження та ступеня забруднення білизни.

Оцінка забруднень

Якщо білизна сильно забруднена або має плями, можливо, знадобиться додаткова кількість порошку. Звісно, тут ще завжди варто виявляти раціональність. Наприклад, для деяких плям необхідно додавати не більше порошку, а використовувати інший засіб.

Тип пральної машини

Тип вашої пральної машинки також впливає на потрібну кількість порошку. Високоефективні пральні машини зазвичай потребують менше порошку, ніж старі моделі.

Звісно, тут слід уважно читати інструкцію. А якщо вона не допомагає, доведеться експериментувати, доки не вийде підібрати ідеальне співвідношення.

Висновок

Важливо стежити за результатами прання. Якщо білизна після прання залишається плямистою або має залишки порошку, значить використовуєте забагато порошку. А якщо ефекту немає, порошку може бути мало або його якість – під сумнівом.

Джерело: Ukr.Media

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень