Всього 4 дії ліквідують засмічення у трубах: Що робити, щоб завжди добре збігала вода

Така проблема є у багатьох

Засмічення каналізаційної системи спричиняє чимало клопоту, часто доводиться навіть викликати спеціалістів, які за ліквідацію проблеми беруть чималеньку саму.

Аби не зазнати збитків, варто знати всього 4 речі, які збережуть вашу каналізацію.

Сміття потрібно викидати у смітник, а не в раковину

Це головне правило чистих труб. Воно може здатися очевидним, але багато хто, як і раніше, викидають сміття в унітаз або раковину. Пластикові предмети, сигаретні недопалки, серветки — це може призвести до засмічень у водопровідній системі.

Потрібно перевіряти та регулярно чистити фільтри

Фільтри – це перша лінія захисту від засмічення. Вони використовуються в різних системах, починаючи з пральних машин і закінчуючи іншими пристроями в будинку. 

Регулярна перевірка та очищення фільтрів допоможуть запобігти скупченню сміття та бруду, що значно продовжить їх термін служби та зменшить ймовірність засмічення.

Профілактичне очищення труб

Каналізаційні труби – це місце, де засмічення можуть утворюватися найінтенсивніше. 

Регулярне очищення труб допоможе уникнути їх забивання. Існує безліч методів для цього, від використання домашніх засобів, таких як сода та оцет, до професійного хімічного чищення.

Установка ситечка на злив

Багато людей використовують ситечко на злив у кухні. А чому б його не встановлювати в душовій кабіні чи ванні? Це простий, на перший погляд, аксесуар, здатний знизити кількість засмічень у домі.

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень