До сковороди прилипають яйця, млинці і котлети: Як легко «вилікувати» пательню

Щоб не прилипала їжа до поверхні

Кожна господиня хоч раз стикалася із тим, що їжа до пательня починає жахливо прилипати. З часом готувати на ній стає абсолютно неможливо і більшість людей викидають таку сковороду.

А дарма, вважають досвідчені господині. Вони знайшли спосіб «вилікувати» пательню і, головне, для цього не потрібно великих грошей. Все що вам потрібно - господарське мило і трохи терпіння.

Навіщо смажити мило на сковороді

Мало хто знає, що господарське мило є чудовим засобом для боротьби з брудом і нагаром на посуді. Воно може допомогти відчистити сковороду від застарілого бруду. А для цього господарське мило треба «засмажити» на сковороді.

Візьміть шматок господарського мила і натріть його на дрібній тертці. Мильну стружку рівномірно насипте на сковороду і додайте трохи води.

 

Вона має ледве покривати мило.

Вмикаємо вогонь і чекаємо, коли мило розчиниться та перетвориться на однорідну масу. На це потрібно буде десь 10 хвилин. Вимикаємо вогонь.

Коли мийна рідина охолоне, відтираємо нагар губкою і бруд на сковороді легко відійде. 

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень