Як правильно солити супи й бульйони: Багато господинь роблять помилки
Це впливає на смак страви
Готуючи страви, варто знати певні тонкощі, аби смак їжі був довершеним. Зокрема, це стосується того, коли правильно солити супи і бульйони.
Попри те, що приготування супів і бульйонів здається досить простим заняттям, деякі кухарі роблять помилки.
Яка помилка при додаванні солі у перші страви?
Не варто спішити солити бульйон. Якщо посолити бульйон на м’ясі одразу, то воно стане сухішим.
А овочевий бульйон можна пересолити, додавши сіль зарано, адже овочі теж мають у собі трохи солі.
Тому сіль краще додавати в кінці приготування, дотримуючись пропорцій. Якщо ви готуєте 5 літрів бульйону, то 10 г солі буде достатньо.
Джерело: prostoway
Радіо Трек: НОВИНИ