Як посмажити рибу, щоб не підгорало борошно: про це майже ніхто не знає
Є спосіб зробити шматочки риби соковитими і з золотавою скоринкою
Смажена риба – це одна з найулюбленіших страв напевно кожного українця. Однак досить часто вона підгорає саме через борошно, що робить її не дуже смачною. Втім, є секрет, як приготувати золотаву рибку з ідеальним просмаженням.
Як правильно смажити рибу, щоб вона була соковитою і мала золотавий колір
Через те, що панірувальне борошно досить нерівномірно розподіляється на поверхні риби, страва під час смаження може підгорати в тих місцях, де його шар досить щільний.
Однак є маленька хитрість, яка на відмінно впорається із проблемою.
Для цього треба взяти пакет, насипати туди борошна, спецій та солі, добре перемішати, потім покласти порізану рибу.
Далі закрийте пакет і потрусіть, щоб панірувальна суміш добре розподілилася на поверхні шматочків риби.
Таким способом борошно рівномірним шаром укриє рибу, а вам залишиться просто дістати шматочки з пакета і посмажити їх як зазвичай.
Джерело: tsn
Радіо Трек: НОВИНИ