Як посмажити рибу, щоб не підгорало борошно: про це майже ніхто не знає

Є спосіб зробити шматочки риби соковитими і з золотавою скоринкою

Смажена риба – це одна з найулюбленіших страв напевно кожного українця. Однак досить часто вона підгорає саме через борошно, що робить її не дуже смачною. Втім, є секрет, як приготувати золотаву рибку з ідеальним просмаженням.

Як правильно смажити рибу, щоб вона була соковитою і мала золотавий колір

Через те, що панірувальне борошно досить нерівномірно розподіляється на поверхні риби, страва під час смаження може підгорати в тих місцях, де його шар досить щільний.

Однак є маленька хитрість, яка на відмінно впорається із проблемою. 

Для цього треба взяти пакет, насипати туди борошна, спецій та солі, добре перемішати, потім покласти порізану рибу.

 

Далі закрийте пакет і потрусіть, щоб панірувальна суміш добре розподілилася на поверхні шматочків риби.

Таким способом борошно рівномірним шаром укриє рибу, а вам залишиться просто дістати шматочки з пакета і посмажити їх як зазвичай.

Джерело: tsn

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублене службове посвідчення прокурора

Загублене службове посвідчення прокурора видане на імʼя Ваколюк Юлії Олександрівни. Прошу вважати недійсним.

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

Більше оголошень