«Куряче філе під шубкою»: бомбічний рецепт смачної вечері
Найкраще його їсти гарячим
Пропонуємо вам оригінальний рецепт приготування курячого філе, яке можна подати, як на сімейну вечерю, так і на святковий стіл. Чудова страва, яка урізноманітнює ваше меню, до того ж виходить дуже ситною.
Інгредієнти:
- 1 – куряче філе
- 1 – помідор
- 1 – відварене куряче яйце
- 100-125 г – твердого сиру
- 1 ст. л. – сметани або йогурту
- 1 зубчик – часнику
- сіль, перець, зелень
- олія
Куряче філе розріжте вздовж на дві частини, накрийте харчовою плівкою і злегка відбийте.
Відправте м'ясо у форму для запікання, змастіть олією, посипте спеціями.
Натріть відварене круто яйце, наріжте помідор на дрібні кубики, нарубайте зелень.
Пересипте підготовлені інгредієнти в загальну миску, додайте натертий твердий сир (1/3 від загальної кількості), подрібнений зубчик часнику.
Заправте все сметаною або йогуртом, посоліть, поперчіть і перемішайте.
Приготовану шубку відправляємо на філе і запікаємо за температури 180 градусів 30 хвилин.
Тепер посипте сиром, що залишився, і запікайте ще 10 хвилин.
Смачного!
Джерело: glavred
Радіо Трек: НОВИНИ