Як пом'якшити одяг у домашніх умовах: У пригоді стануть 3 продукти з кухні

І тенісний м'ячик

Людям з особливо чутливою шкірою важко підібрати комфортні речі. Однак якщо у вашій шафі зберігається одяг з дуже жорсткою тканиною, його не варто відразу викидати.

Як пом'якшити одяг? 

Оцет 

Потрібно змішати чверть склянки столового оцту з водою для ополіскування. У поєднанні із содою ефект буде кращим, оскільки через бурхливу реакцію двох складників виділяються солі, які пом'якшують тканину.

Сіль

Потрібно розвести пів склянки цього продукту у воді. Залиште речі у розчині на декілька годин.

Кульки для сушіння одягу 

Цей спосіб підходить на етапі сушіння. До одягу додайте кілька кульок – вони можуть бути як гумові, так і вовняні. Однак є маленька хитрість: якщо вдома немає таких кульок, підійдуть тенісні м'ячики

Зауважимо, що при високій температурі у сушарці тенісні кульки можуть залишити на одязі специфічний запах, тому сушіння краще проводити у холодному режимі.

Джерело: 24канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Теги: користь
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень