Як переселенцям на Рівненщині записатися до сімейного лікаря

Є нюанси, які потрібно знати

Переселенці на Рівненщині можуть укласти декларацію з сімейним лікарем. Оскільки урядом передбачено, що обрати медика українці можуть у будь-якому ЦПМСД країни.

Водночас записатися на прийом до лікаря можна й без декларації. Як розповіли Радіо Трек в обласному департаменті охорони здоров’я, прийняти пацієнта та направити до спеціаліста може й інший сімейний лікар у разі необхідності.

Утім виписати рецепт ліків може тільки медик, з яким ви уклали угоду. Тож декларацію переселенцям таки рекомендують підписати принаймні тимчасово.

Також на час воєнного стану сімейні лікарі можуть виписувати рецепти на папері. Зазначимо, що Рівненщина уже прийняла майже 8,5 тисяч людей, які втекли від війни.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень