Як обрати смачну полуницю: поради

Аби була солодка і без нітратів

Сезон полуниці – у розпалі. Якщо хочете посмакувати справді смачною полуницею, купуйте її на ринку, а не в супермаркеті. Наразі на ринку великий вибір і все від місцевих виробників.

Як треба обирати ягоди 

  • Полуниця має бути не пошкоджена і зі свіжими зеленими хвостиками.
  • Натуральна стигла полуниця має яскраво виражений приємний запах. Якщо ж ягода не пахне – висока ймовірність того, що її виростили в штучних умовах.
  • Якщо полуниця має металічний присмак,  це означає, що в ній є забагато нітратів.
  • Не купуйте дуже велику полуницю. Велика – не означає, що смачна. Краще обирати полуничку середнього або дрібного розміру – зазвичай вона солодша та ароматніша.
  • Звертайте увагу не лише на колір та аромат полуниці, а й на насіння, яке є на поверхні ягід. Якщо воно випукле – швидше за все, ягода ще не зовсім дозріла. А от, якщо дещо заглиблене, – полуниця повністю стигла.

Джерело: ranok.ictv.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень