Як обрати подарунки на Новий рік

І уникнути стресу

Аби передсвятковий клопіт був приємним, до Нового року потрібно готуватися заздалегідь. Купувати подарунки краще завчасно. Так вдасться уникнути стресу і черги біля каси.

Коли

Починати підбирати подарунки близьким краще у листопаді. Тим більше багато магазинів пропонують знижки через міжсезонний розпродаж.

Кому

Аби не опинитися у неприємній ситуації, варто скласти список тих, кому плануєте зробити новорічний сюрприз. Також варто одразу скласти приблизний кошторис і приблизні подарунки, можливо ви вже точно знаєте побажання близьких.

Запас

Варто бути готовим до непередбачуваних ситуацій. Краще придбати кілька сувенірів про запас. Раптом ви опинитеся у ситуації, коли захочеться зробити комусь подарунок або зробити презент у відповідь несподіваному благодійнику. Тож краще мати кілька статуеток, ароматичних свічок, брелоків чи шоколадок у святковому оформленні.

Упакування

Зізнайтеся, приємно не лише отримувати подарунки, а й розгортати шар святкового паперу. Тому придбайте матеріали для святкового оформлення – пакети, папір, стрічки і бантики.

Як зекономити

Коли йдете до магазину, захопіть з дому сумку-шопер. Часто товари пакують у неекологічні пакети, за які доведеться заплатити з власної кишені. А буває навіть таке, що дешеві пакети закінчуються і продавці пропонують сумку з логотипом магазину. Вона може коштувати недешево, а коли опиняєшся у ситуації «повні руки товарів і немає куди скласти» береш те, що пропонують.

Час

Не купуйте подарунки для всіх близьких в один день. Так ви можете стомитися і ваша креативність впаде до 0. Плануйте свій час і використовуйте моменти, коли опиняєтеся неподалік торговельних центрів. Так можна побачити асортимент у кількох магазинах і зекономити гроші на дорогу, адже не доведеться витрачатися на додаткову поїздку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень