Конкурс на кращі вітрину, фасад чи двір до зимових свят стартував у Рівному (ФОТО)

За перемогу обіцяють гроші

Конкурс на краще прикрашання вітрини, фасаду чи двору до зимових свят стартував 1 грудня у Рівному. У ньому можуть брати участь всі охочі.

Для цього треба зайти на сторінку міської ради чи Агенції розвитку Рівного у Фейсбуці і знайти оголошення про конкурс «Настрій міста: Різдво», розповіла керівник Агенції розвитку Рівного Олена Хмельник:

Є посилання на заповнення форми.

 

Дуже проста форма. Коротко ідею описуєте, контактні дані людей, з ким контактувати. І виставляєте фото .

Визначатимуть кращі вітрини, фасади чи двори рівняни «вподобайками» під фото на сторінці міськради у Фейсбуці та голосуванням - журі конкурсу. Рівняни обиратимуть одну нежитлову та одну житлову будівлі, і журі - теж. Тож переможців буде 4.

За перемогу – призи по 15 та 10 тисяч грн.

Пропозиції для участі у конкурсі прийматимуть до 19 грудня. Голосування відбудеться з 20 по 24 грудня. 25 грудня ввечері переможцям вручать грошові нагороди на майдані Незалежності біля головної новорічної ялинки Рівного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень