9 лайфхаків до Нового року: красиве оформлення олів'є і зручне зберігання гірлянди

Свято наближається!

Все менше часу лишається до Нового року, тож вже пора починати підготовку до свята. Організувати веселощі допоможуть лайфхаки.

Як легко прикрасити ялинку

Часто людей дратує те, що петля з ялинкової кульки занадто вузька і важко надягається на гілку дерева. Виправити ситуацію просто: візьміть звичайні канцелярські скріпки і розігніть їх, щоб вони стали схожі на букву S. Тоді на нижній гачок причепіть іграшку, а верхній – на гілку.

Оригінальна ялинка

Набридли однотипні прикраси? Додайте на ялинку макарони. Візьміть бакалійну продукцію у формі бантиків, пофарбуйте їх у будь-який колір та приклейте до стрічки, зробивши петельку. Такий креатин точно оцінять ваші гості.

Де будуть «літувати» новорічні іграшки

Зберігайте іграшки у лотках з-під яєць. Такий лайфхак не лише збереже цілісність прикрас, а зекономить час при їх розборі, коли знову будете прикрашати ялинку.

Олів'є по-новому

Олів’є – традиційний новорічний салат. Не подавайте його у звичному форматі. Помудруйте, наприклад, використайте кулінарне кільце або сформуйте з салату ялинку.

Складіть гірлянду так, щоб її можна було легко розібрати

Взимку ви, здавалось би, гарно склали гірлянду. Але напередодні наступного Нового року вона чомусь заплутана. Ніхто не знає, хто бавиться нею влітку. Але цьому можна запобігти. Накрутіть гірлянду на вішак для одягу. По-перше, так їх можна десь повісити, по-друге, дріт не заплутається.

Креативні свічники

Зробіть оригінальні свічники з апельсина. Розріжте його навпіл і зробіть напівпівкулю. Поставте туди широку свічку і незабаром від нагрівання шкірка почне виділяти приємний аромат. 

Привітайте красиво кожного

Не вмієте говорити гарні тости – залиште привітання для гостей на тарілці. Окрім листівки можна додати якісь новорічні смаколики.

Дух свята скрізь, навіть – на вікнах

Не робіть традиційні сніжинки з паперу. Візьмуть сухий сніг і трафаретки, так на вікнах можна створити справжню казку.

Аромат у домі

Можна заполонити будинок ароматом випічки, цитрусів та шишок. Наприклад, у висушені шишки можна додати кілька крапель ароматичного масла і насолоджуватися приємним запахом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень