Підтримка ЗСУ та «корисні» відключення. Як не скотитись у новорічну журбу: поради

Готуємось до свят правильно!

Новорічні свята вважаються найпрекраснішим часом у році, але не всі можуть оцінити святкову атмосферу.

Тим паче, що росія зі своїми ракетами, танками і чмобіками не додає новорічного настрою.

Якщо ви відчуваєте смуток, пригнічення чи розпач, то не переймайтесь – ви точно не самотні. Цілком нормально почуватися розмоклим різдвяним печивком. Але є деякі поради, що допоможуть подолати бентегу у святковий та передсвятковий період.

Донатьте на ЗСУ

Найпростіший спосіб відчути себе краще у важкі часи – підтримати Збройні Сили України. Кожного разу, коли росіяни обстрілюють нашу критичну інфраструктуру, коли прагнуть нас знищити - донатьте на ЗСУ.

Навіть якщо у вас немає ресурсів, щоб на регулярній основі відправляти великі суми у фонди, долучайтесь до зборів. Навіть 10 гривень – це крапля, яка увіллється у безмежний океан підтримки нашої перемоги.

Стежте за сном

Втомлене тіло означає втому розуму. По можливості спіть уночі, навіть якщо на ніч припадають дорогоцінні години електропостачання.

Хороший нічний сон має вирішальне значення для відновлення енергії та омолодження вашого розуму та тіла.

Намагайтеся лягати в один і той самий час, не дивитись перед сном довго в екран смартфона та й взагалі прибирати його подалі.

Здорове харчування

Регулярне та збалансоване харчування життєво необхідне, якщо хочете добре почуватися.

Їжте багато фруктів та овочів. Постарайтесь слідкувати за тим, щоб у вашій тарілці були білки, жири і вуглеводи. Потурбуйтесь про себе: уникайте шкідливих спокус, таких як солодощі та газованка. Спершу вони начебто і дають приплив енергії, але за ними завжди слідує її різке падіння. Це також може посилювати втому та депресивний настрій.

Відчепіться від себе

Дозвольте собі відпочити та не бути якийсь час надпродуктивними. Як не дивно, але цьому напрочуд сприяють відключення електроенергії.

  • Читайте книги замість залипати в телефон в години відключень.
  • Якщо по графіку ваш будинок випадає з електропостачання на цілий вечір, влаштуйте собі або коханій людині побачення при свічках.
  • Нарешті, відвідайте ту атмосферну кафешку, яку бачили в інстаграмі, але ніяк до неї не доходили.
  • Проводьте більше часу з рідними та друзями.

Ця стаття має ознайомчий характер, її не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину – окрім поради допомагати ЗСУ.

Звісно, експертні думки, висловлені у цьому матеріалі, мають право на існування і дійсно можуть стати в пригоді, однак точно не вирішать усіх ваших проблем. Якщо у вас виникли певні труднощі, краще зверніться за допомогою до фахівця.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень