Чай, що зігріє і допоможе здолати хандру

Трав'яні збори, що допомагають не впадати у депресивний настрій

Чай з ягідних сумішей: смородина, шипшина та ін.

Шипшину, чорну смородину, родзинки та чай каркаде змішайте в рівних частках і заваріть. Можна купити й готовий вітамінний напій (кропива + шипшина + горобина).

Чай із шипшиною

Ягоди краще заварити у термосі, залити їх окропом. Залишаємо на ніч настоятися, вранці проціджуємо та п’ємо, скільки хочеться. Крім настрою, такий чай сприятливо впливає на печінку.

Настої трав-антидепресантів

Чемпіон серед трав для настрою – звіробій. Чай з нього (1 ст. л на склянку окропу, настояти в теплому місці 20 хвилин, процідити, долити до початкового обсягу) п’ють по пів склянки 3 рази на день до їжі, додаючи для смаку невелику кількість меду. Тим, хто страждає на захворювання печінки, пити настій звіробою потрібно з обережністю.

Дуже ефективний чай, що бадьорить, з таволги в'язолистої. З неї заготовляють квіти, що мають приємний запах. Заварюють і п’ють, так само як і звіробій. Але треба пам’ятати, що настій таволги – дуже сильний сечогінний засіб.

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень