Чай, що зігріє і допоможе здолати хандру

Трав'яні збори, що допомагають не впадати у депресивний настрій

Чай з ягідних сумішей: смородина, шипшина та ін.

Шипшину, чорну смородину, родзинки та чай каркаде змішайте в рівних частках і заваріть. Можна купити й готовий вітамінний напій (кропива + шипшина + горобина).

Чай із шипшиною

Ягоди краще заварити у термосі, залити їх окропом. Залишаємо на ніч настоятися, вранці проціджуємо та п’ємо, скільки хочеться. Крім настрою, такий чай сприятливо впливає на печінку.

Настої трав-антидепресантів

Чемпіон серед трав для настрою – звіробій. Чай з нього (1 ст. л на склянку окропу, настояти в теплому місці 20 хвилин, процідити, долити до початкового обсягу) п’ють по пів склянки 3 рази на день до їжі, додаючи для смаку невелику кількість меду. Тим, хто страждає на захворювання печінки, пити настій звіробою потрібно з обережністю.

Дуже ефективний чай, що бадьорить, з таволги в'язолистої. З неї заготовляють квіти, що мають приємний запах. Заварюють і п’ють, так само як і звіробій. Але треба пам’ятати, що настій таволги – дуже сильний сечогінний засіб.

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень