5 французьких фільмів, які врятують від осінньої хандри (ФОТО)

Можна ввечері переглянути з коханою людиною

Осінь - пора року, коли люди часто відчувають втрату енергії та погіршення настрою. Пропонуємо переглянути 5 французьких фільмів, які подарують вам заряд позитивної енергії й не дозволять осінній хандрі зіпсувати вільний вечір.

  1. (Не)очікуваний принц — Un prince (presque) charmant

Жан-Марк – типовий цинік-кар’єрист, який настільки захопився гонитвою за цілями, що ледь не пропустив весілля власної доньки. За два дні до святкування чоловік їде в дорогу, яка випадково змінює його долю. Жан-Марк зустрічає особливу жінку – романтичну Марі, для якої стає справжнім принцом…

  1. Божевільне весілля — Qu’est-ce qu’on a fait au Bon Dieu? 

Мсьє Вірніше і його дружина завжди сподівалися видати своїх чотирьох доньок за гідних французьких католиків. Однак три красуні наче змовилися і обрали собі за чоловіків дещо інших хлопців: китайця, араба і єврея. Остання надія на четверту, та чи відповідатиме наречений батьківським очікуванням? Можемо сказати лише одне: кохання і справді творить дива!

  1. Лашкаво прошимо! — Bienvenue chez les Сh’tis 

Хіба це не прекрасно – жити у райському сонячному Кассі, який знаходиться неподалік від Марселя? Задля цього керівник поштового відділення Філіп Абрамс готовий на будь-що. Але у долі на чоловіка інші плани. За незначне службове порушення Філіп отримав відрядження в Берг. На цілих два роки. Несподівано для себе чоловік відкриває для себе зовсім інший світ, цілком придатний для хорошого життя.

  1. Даю рік — I Give It a Year

Джош і Нет – найщасливіша пара у світі. Шалено закохані молодята навіть не уявляють, з якими проблемами їм доведеться зіштовхнутися у перший рік подружнього життя. Зможуть ці двоє вистояти перед життєвими складнощами і зберегти сім’ю, чи, може, вони зовсім не створені один для одного?

  1. Ніжність — La délicatesse

Чарівна Наталі ніяк не може змиритися з втратою коханої людини. В один звичайний день, сама не розуміючи нащо, жінка цілує одного зі своїх колег. Після цього її життя продовжує бути рутинним, а ось у Маркуса (того самого колеги, якого вона поцілувала) зовсім інша історія: чоловік миттєво втрачає розум і вирішує завоювати серце красуні. 

Джерело: coma.in.ua

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень