Як економити на мобільному зв'язку – 3 способи

Можна не переплачувати за послуги мобільного зв'язку

Під час війни в Україні мобільні оператори деякі послуги зробили безоплатними. Проте тарифи не знизились і після певного періоду пільг платити за зв'язок потрібно.

Експерти знайшли лайфхаки, як зекономити на мобільному зв'язку та не переплачувати за непотрібні вам послуги.

Підключайте пакети з потрібними послугами

У операторів ціни стартують від 70-80 грн і доходять до 1500 грн на місяць. Різниця у тому, які послуги надаються і в яких обсягах. Наприклад, можна обрати тариф за 70 грн, у якому буде 5 ГБ інтернету та 250 хв на дзвінки всіх операторів. Уже з тарифом за 200 грн вам будуть доступні 20 ГБ інтернету, безліміт на дзвінки у мережі, 250 хв на інших операторів та 250 SMS. Якщо ви не користуєтесь інтернетом активно, або не надсилаєте SMS, то і немає потреби у тому, аби за це платити. Навіть, якщо з 20 ГБ ви використаєте лише 15 ГБ, то за решту 5 ГБ все одно доведеться заплатити. Те ж саме і з рештою послуг.

Економте на SMS

Наприклад, в одного з операторів є пакет за 600 грн, до якого входять безліміт на інтернет та дзвінки, 1000 хв на інші мережі, 1000 SMS по Україні. Однак безліміт на дзвінки та інтернет можна отримати в тарифі за 260 грн, а кількість SMS буде значно меншою.Замість них можна користуватися месенджерами. Крім того, деякі оператори не тарифікують користування популярними застосунками. Тому таким способом обмінюватись повідомленнями вигідно не лише коли у вас є доступ до безлімітного інтернету.

Не переплачуйте за інтернет

Усі пакети послуг передбачають гігабайти інтернету. Чим дорожчий пакет, тим і більше гігабайтів. Як ми вже казали, навіть, якщо ви їх не використаєте, заплатити доведеться все одно. Тому варто обирати ті варіанти, які найбільше підходять вашим потребам.

Крім того, багато закладів нині дають доступ до своїх WiFi, і ним можна вільно користуватися. Так можна підключати дешевші тарифні плани, використовувати меншу кількість гігабайтів і не платити за надлишкові.

Джерело: Сьогодні

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень