Мобільні оператори та банки дають можливість безкоштовно користуватися послугами

Зокрема, підтримує українців Lifecell, Київстар, Vodafone, Укртелеком та ПриватБанк

Мобільні оператори та банки України надають українцям підтримку на тлі розгортання російської війни проти України.

Так, у lifecell повідомили, що безкоштовно нарахують усім своїм користувачам 5 ГБ та 30 хвилин на всі мобільні та стаціонарні номери по Україні.

Хвилини та ГБ можна використати протягом 30 днів.

Своєю чергою, у «Київстар» кажуть, що дзвінки в мережі оператора будуть доступні всім абонентам навіть без оплаченого пакета послуг за їх тарифом. Також Київстар скасовує будь-які комісії в рамках послуги «Екстра гроші», завдяки якій можна замовити додаткові кошти на свій рахунок, а повернути пізніше.

Також абоненти цього оператора зможуть отримувати послугу «Домашній інтернет» невіть без коштів на рахунку.

Вирішив підтримати українців і мобільний оператор «Vodafone Україна». Для всіх клієнтів передплати, які сьогодні не могли робити дзвінки чи заходити в інтернет з причин непідключеного пакету послуг чи через низький баланс, оператор вже підключив 1000 хвилин для дзвінків по Україні і всередині мережі, а також 10 ГБ для доступу в інтернет.

Крім того, до такої ініціативи приєднався й «Укртелеком». Там не будуть від'єднувати від послуг абонентів за несплату, а також абонентів із нульовим балансом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень