Як дізнатися розмір майбутньої пенсії: докладна інструкція від ПФУ

Передбачена навіть можливість вносити корективи

«Пенсійний калькулятор» - це ефективний і корисний сервіс, яким можна скористатися в онлайн-режимі, аби за декілька кліків дізнатися про розмір майбутньої пенсії.

Як користуватися сервісом, пояснили у Пенсійному фонді:

  • зареєструватися на веб-порталі електронних послуг ПФУ(portal.pfu.gov.ua) за допомогою кваліфікованого електронного підпису;
  • вибрати алгоритм розрахунку пенсії — як за введеними даними, так і з огляду на стаж, який буде придбано на дату настання пенсійного віку;
  • актуалізувати дані про трудову діяльність — доповнити періоди трудової діяльності з визначенням заробітної плати та відредагувати (за потреби) суми щомісячного заробітку;
  • виконати розрахунок пенсії, натиснувши кнопку «Зберегти та розрахувати»;
  • переглянути дані розміру майбутньої пенсії з урахуванням страхового стажу на дату розрахунку, а також протокол розрахунку.

Результати персонального розрахунку пенсії будуть доступні в особистому кабінеті на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України. Їх можна переглянути у будь-який час.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень