«Я вас ненавиджу»: на Злату Огнєвіч «накинулися» в Чикаго через українську мову

Таксист-рашист обурився, що в його присутності Злата говорила українською

Українська співачка Злата Огнєвіч розповіла, що в Чикаго на неї «наїхав» таксист, якому не сподобалося, що вона розмовляє українською мовою.

Виявляється, що Злата разом зі своєю командою викликала таксі, але водій виявився расистом. Він вилаяв співачку за те, що вона розмовляла українською мовою, а не англійською. У підсумку він висадив її з машини.

Ми викликали Uber, приїхав таксист - літній чоловік. Десять хвилин ми їхали, спілкувалися, а потім він нам видає, що він нас зараз висаджує біля залізничної станції, тому що він більше не хоче чути мову, якою ми спілкуємося, – розповіла Злата в інста-сторіз.

Злата запитала у водія, чи расист він. На що той ствердно відповів:

Так, я расист. Я вас ненавиджу. Ви погано себе ведете. Це неввічливо - в моїй присутності, в присутності американця, спілкуватися вашою кінченою мовою.

У підсумку співачці і її команді довелося викликати інше таксі. Цього разу вони дісталися до пункту призначення без пригод.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень