Погрожував вбивством: кривдника відомої співачки, що переслідував її три роки, відпустили на волю (ФОТО)

Огнєвіч розповідала про переслідування від 2019-го

Правоохоронці затримали чоловіка, який три роки безкарно переслідував співачку Злату Огнєвіч. Артистка раніше зверталась до поліції щодо ситуації, однак діяти там почали лише після публічного звернення про допомогу, в якому жінка згадала мера Києва Віталія Кличка та президента Володимира Зеленського. 

Попри те, скількох нервів співачці вартувало затримання переслідувача,

після розгляду справи у суді його просто відпустили.

Наразі він перебуває на волі, а Огнєвіч шукає адвоката. Про це повідомляє НВ.

Огнєвіч розповідала про переслідування ще від 2019-го. Так, у березні того року невідомий вперше напав на неї біля будинку у Києві, а врятував того разу співачку її водій.

У 2020-му переслідувача розшукали журналісти проєкту «Українські сенсації» та навіть записали з ним інтерв’ю, в якому той зізнався, що погрожував артистці вбивством. 

Вже у січні поточного року Огнєвіч опублікувала у своєму профілі в інстаграмі відео з переслідувачем, який до цього часу почав дошкуляти і її рідним, наприклад, обманом заманив сестру в авто, вдаючи таксиста, та вимагав організувати зустріч з артисткою.

Огнєвіч та її сестра Юлія переконують, що звертались до поліції щодо ситуації, однак захисту від правоохоронців не отримали: 

- Отримали таку відповідь: «Вас же не покалічили. Ось коли завдадуть шкоди, тільки потім ми можемо починати щось робити».

У своїй публікації Огнєвіч звернулась до мера Києва Віталія Кличка, президента України Володимира Зеленського, правоохоронців, юристів та всіх, хто міг би їй допомогти:

Я БІЛЬШЕ НЕ МОЖУ МОВЧАТИ‼️‼️‼️  У цій ситуації я просто беззахисна жінка, яку не перший рік (вже більше 3 років) переслідує неадекватний чоловік і НІХТО за цей час не зміг вирішити мою проблему. Він продовжує свої переслідування, які почастішали останнім часом… Я хочу справедливості для себе. Я хочу справедливості для тих жінок, які не відчувають себе в безпеці і зазнають насильства. Тому що моя ситуація — це також один із видів насильства. Досить! На моєму місці може бути ВАША дочка, дружина, кохана дівчина, мама, ВАША близька людина. Допоможіть мені. 

Наступного дня поліція затримала переслідувача.

Ним виявився 41-річний уродженець Черкаської області. Йому повідомили про підозру за статтею «Погроза вбивством», санкція якої передбачає арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років. 

Але, як ми писали вище, чоловіка відпустили після розгляду справи.

Джерело: Zmina

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень