Інтриги більше немає: у мережі розсекретили, кого вибрала Злата Огнєвіч у фіналі «Холостячки» (ВІДЕО)

Ним виявився не фаворит Злати - Роман Свечкоренко

Вже цієї п'ятниці, 3 грудня, головна героїня проекту «Холостячка» Злата Огнєвіч прийме рішення. Вперше в історії проекту у фіналі опинилися троє чоловіків - Роман Свечкоренко, Дмитро Шевченко та Андрій Задворний.

Фіналісти романтичного реаліті «Холостячка-2»

У мережі ходило багато чуток про те, хто повинен перемогти в шоу. Шанувальники реаліті неодноразово «ловили» претендентів на серце Злати і будували свої здогади. Раніше фанати були впевнені, що перемогу здобуде Макс Тарапата, який завжди щиро зізнавався у своїх почуттях співачці. Але за крок до фіналу він покинув проєкт.

Після повернення на шоу Романа Свечкоренка, глядачі активно обговорювали його ймовірну перемогу, адже з першого випуску шоу він був фаворитом Огнєвіч.

А після того, як в мережі з'явився анонс фінальної частини проєкту, глядачі впевнені, що Злата обере Дмитра Шевченка. Так, чоловіка впізнали по руках, коли він одягав обручку на палець головної героїні.

  • «Дуже багато в цьому анонсі показують епізодів з побачень з Дімою. Дають надію, що переможе Діма»,
  • «Вона обере Дімочку»,
  • «Діма. Ще в першому анонсі його слова «Виходь за мене», не так просто, думаю прозвучали. Злата ж відповіла «Так». А тут ще й ця рука обручку одягає... Точно Діма»,
  • «Там рука Діми, він у білій сорочці», - пишуть глядачі.

Кого обрала Злата Огнєвіч читайте тут: 

ФІНАЛ «Холостячки»: Злата Огнєвіч сказала «Так» і обрала розлученого чоловіка

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень