«Мені боляче і неприємно»: Злата Огнєвіч різко висловилась щодо переможця «Холостячки» (ВІДЕО)

Дівчина відписалася від переможця шоу в соціальних мережах

«Холостячка-2» Злата Огнєвіч попросила у своїх дописників не надсилати їй пости й «історії» переможця шоу Андрія Задворного, з яким вона розійшлася.

Відповідне відеозвернення дівчина записала в Instagram.

Я вас дуже хочу попросити не надсилати мені скріни «сторіс» Андрія, цитати його постів, фотографії... Тому що мені від цього боляче і неприємно. Якщо ви мене дійсно любите і хочете підтримати, то, будь ласка, не робіть цього, - заявила Злата.

Вона наголосила, що Задворний добровільно пішов з її життя, а вона зачинила за ним двері й поставила крапку в цих стосунках.

За словами дівчини, на сьогодні вона не відчуває жодних почуттів до Андрія.

Наразі у моєму серці абсолютна порожнеча щодо цієї людини. І особисто я вважаю цю історію повністю завершеною, - підсумувала Огнєвіч.

Нагадаємо, що фіналі шоу «Холостячка-2» Злата Огнєвіч обрала Андрія Задворного.

В ефірі шоу «Холостячка. Життя після проєкту» стало відомо, що Злата  й Андрій розійшлися. Виявилося, що ініціатор розставання - чоловік, у нього минули почуття до співачки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень