«Я не «шкуродер», я захищалась», - жінка, яку звинувачують у жорсткому вбивстві видри у Клесові (ФОТО/ВІДЕО)

Я захищалась від агресивної тварини, яка прийшла з лісу (с)

Раніше ми повідомляли про інцидент у Клесові. Місцева мешканка Вікторія Никончук звинувачувала сусідку у вбивстві видри, яку сім'я Никончуків врятувала торік.

Втім, у сусідки Вікторії – Наталії – власна версія. Про ситуацію редакцію Радіо Трек повідомила сама Наталія Мамонтова:

 - Доброго дня, шановне панство!!! Спробую роз'яснити ситуацію, щоб це не виглядало так однобоко. Мені дуже, дуже жаль, що так сталося!!!! Але ситуація дещо не така, як її описує пані Вікторія. Я не вбивала тварину тому, що вона просто заліза до мене на город. Відстань від моєї хати до хати пані Вікторії приблизно така сама як від моєї хати до лісу.

 

Я у СВОЄМУ дворі захищалася від дикої та агресивної тваринки, що кидалася на мене і яка прийшла з лісу. Оборонялася першим що було під рукою. Я її травмувала. Коли я отямилася - сказала чоловіку. Він повідомив, що сусіди шукають якусь тваринку. Я зрозуміла, що накоїла - пішла чесно повідомляти сусідів.

 

Розповіла, що накоїла і наскільки це було можливо в тій ситуації перепросила у сина Вікторії. Чоловік Вікторії запевнив мене, що вони претензій до мене не мають, бо тваринка втекла з під нагляду.

 

Я проста сільська жінка, багато працюю до сусідів за паркан часу не маю зазирати. І не можу знати яких екзотичних тварин вони тримають. У тваринках я також погано розбираюся. Що звісно не применшує моєї провини. Мені дуже жаль що так сталося.

 

Я не «шкуродер», як мене тепер називають і у мене вдома живуть тварини. Ще раз перепрошую!!!!!!А виставляючи ситуацію так однобоко чи не намагається пані Вікторія зменшити свою відповідальність по недогляду за тваринкою???

 

А те що вона виставила мої особисті дані на загал, не додає їй порядності....

Чи звертались учасники конфлікту до правоохоронців – невідомо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень