«Пушик тепер на веселці»: На Рівненщині жінка вилами заколола видреня, яке врятували її сусіди (ФОТО/ВІДЕО)

Йому був лише рік

Жителька Клесова, що на Рівненщині, вилами заколола видреня, яке рік тому прихистили її сусіди. Все через те, що тварина залізла на її город.

Вікторія Никончук, родина якої врятувала покинуту тваринку, на своїй сторінці у Facebook написала:

Наша видра, червонокнижна тваринка Пушик тепер на веселці. Йому був лише рік. В цей тяжкий для українців час, коли йде війна, люди згуртовуються, рятують від війни братів своїх менших. Та на жаль, на світі є і шкуродери, яким завжди хтось, чи щось заважає бути щасливим. Так сталося і в нас...

Раніше ми повідомляли, що покинуте місячне маля видри рік тому знайшли у лісі. Вдома тваринці облаштували вольєр і навіть ванну, де Пушик щодня плавав.

Оскільки диких тварин важко утримувати в домашніх умовах, то Пушику вже готували місце в спеціалізованому центрі. Однак через війну не склалося, повідомив журналіст Володимир Миколайчук.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень