В аптеках Рівного та області з'явилися ліки на випадок ядерного удару. Де купити (ПЕРЕЛІК)

Ціна немаленька, але...

Вже з кінця травня новий препарат «Калій йодид-125-Дарниця» з’явиться на аптечних поличках країни. Його можна буде придбати без рецепта.

Як повідомила фармкомпанія «Дарниця», цей препарат був випущений та зареєстрований у найкоротші терміни, враховуючи всі виклики щодо потенційної радіаційної загрози.

Коштує один блістер препарату - 219,20 грн. Але у разі потреби достатньо випити одну таблетку, щодо другої - треба консультація лікаря.

 

Це ліки на екстрений випадок, для профілактики їх не вживають!

«Дарниця» передала для «Центру громадського здоровʼя Міністерства охорони здоровʼя України» 5,25 млн доз препарату на суму 69 млн грн. 

Загалом для захисту українців, «Дарницею» вироблено 8,2 млн доз калій йодиду, що дозволяє провести йодну профілактику у разі потреби для понад 8 млн людей.

Перелік аптек Рівненщини, де станом на 30.05 наявний препарат «Калій йодид-125-Дарниця» повідомив начальник Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Рівненській області Сергій Лебедь.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень