Фахівці підрахували суму збитків довкіллю внаслідок обстрілів нафтобаз на Рівненщині та Житомирщині

Йдеться про сотні мільйонів гривень

Ворожі ракетні удари не лише знищують об’єкти критичної, військової, цивільної інфраструктури в Україні, а й завдають цим непоправну шкоду навколишньому середовищу.

Результатами таких ударів є забруднення земель хімічними речовинними,  водних артерій,  атмосферного повітря значними викидами небезпечних забруднювальних речовин, накопичення канцерогенного сміття, наслідки чого українці відчуватимуть на собі не один рік, повідомили в Державній екологічна інспекція Поліського округу.

Спеціалісти дослідили, що сума збитків для навколишнього природного середовища України, внаслідок пожеж на нафтобазах, які знаходяться на територіях Житомирської та Рівненської областей, становить майже  225 млн гривень. Наразі йдеться про 3 об’єкти.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень