World Carfree Day відзначатимуть у Рівному та області. Будуть подарунки

«Спорт для всіх» мотивує

Фото ілюстративне з мережі
Фото ілюстративне з мережі

«Спорт для всіх» запрошує охочих долучитися до акції - Всесвітній день без автомобіля. Правила участі досить прості, кажуть організатори:

 - У середу, 22 вересня, у Всесвітній день без автомобіля (World Carfree Day), треба зробити фото з велосипедом та до 14 завантажити його у подію «День без автомобіля у Рівненській області» з хештегом #MobilityWeek. 

 

Усі учасники отримають сертифікат про участь у Флешмобі, а 15 з них, котрих буде обрано через систему випадкового вибору переможців Random, отримають сувеніри від Відділення НОК України в Рівненській області.

Нагадаємо, вперше цей день відзначили в 1998 році у Франції, коли в ряді міст було припинено автомобільний рух. У наступні роки цю традицію запозичили інші європейські країни та міста, останніми роками – і деякі неєвропейські країни (наприклад, Канада, США).  

Таким чином екологи та активісти в усьому світі намагаються привернути увагу до проблеми забруднення атмосферного повітря транспортними засобами, знизити рівень концентрації вихлопних газів у міському повітрі, зменшити шумове навантаження, сприяти розвиткові альтернативних видів пересування.

День без автомобілів в Україні офіційно не відзначають, однак такі акції проходять за ініціативою громадськості чи місцевих органів влади.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень