Вже відома стать майбутньої дитини рівненської госпітальєрки Яни Зінкевич

Хто народится у неї - у соцмережі Фейсбук повідомив лікар з Рівного, керівник "Державницької ініціативи Яроша" у Рівненській області Роман Коваль (на фото)

Роман Коваль 

В поїздці по сходу України мав зустріч з Народним Героєм, рівнянкою Яною Зінкевич - керівником легендарних "Госпітальєрів" Української Добровольчої Армії. Мужності і сили духу, які є в неї, можна тільки дивуватися. Молодчинка! Незважаючи на те, що отримала важкі травми, живе майбутнім. Попереду народження дитинки (буде дівчинка), реабілітація і робота, робота, робота. Є мрія - створити реабілітаційний центр для важкопоранених в ході російсько - української війни. Безліч задумів і мрій. Впевнений у тому, що такі, як Яна, напевне, повертають Землю і своїм ентузіазмом запалюють інших. Попрощалися, обнялися... Нехай щастить тобі, наша бойова подруго! Війна народить нових героїв і особливе місце серед них - для тебе. Слава нації, яка має таких дочок!

Нагадаємо, що ми писали про те, що Яна Зінкевич оприлюднила свої фото, де видно її округлий животик.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень