Вийшов рейтинг найбільш високооплачуваних музикантів 2016 року

На першому місці - Тейлор Свіфт, яка потіснила свою давню суперницю

У 2016 році Тейлор Свіфт не випустила жодного синглу, але як і раніше зуміла заробити десятки мільйонів доларів.  Співачка очолила новий рейтинг найбільш високооплачуваних музикантів Forbes з доходом в 170 мільйонів доларів за рік.

З першого рядка щорічного рейтингу Тейлор Свіфт потіснила свою давню суперницю - співачку Кеті Перрі, яка посіла цьогоріч другу сходинку. Нагадаємо, всього лише кілька днів тому Forbes відвів Тейлор перше місце в іншому рейтингу - найбільш високооплачуваних знаменитостей, яким ще немає 30 років.

«Срібло» в цьому році дісталося групі «One Direction», незважаючи на те, що учасники групи ще на початку 2016 року взяли творчу перерву і розійшлися по індивідуальних проектах - сумарно вони встигли заробити 110 мільйонів доларів. Третє місце в рейтингу Forbes займає Адель, дохід якої за 2016 рік експерти фінансового видання оцінили в 80,5 мільйонів доларів.

В першу десятку також увійшли Мадонна (76,5 млн доларів), Ріанна (75 млн), кантрі-співак Гарт Брукс (70 млн), рок-група AC/DC (67,5 млн), The Rolling Stones (66,5 млн), діджей Келвін Гарріс (63 млн) і репер Шон «P.Diddy» Комбс (62 млн).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень