Вимірювання ваги й окружності талії. Перелік безкоштовних послуг у центрах ПМСД Рівного

Для тих, хто підписав декларацію з лікарем

Управління охорони здоров’я Рівного зазначає, що понад 194 тисяч осіб підписали декларацію на медичне обслуговування з лікарями первинного рівня надання медичної допомоги в Центрах ПМСД Рівного. Прикметно, що це не тільки рівняни, але й мешканці наближених територіально до міста районів та інших областей.

Управління наводить перелік лабораторних та діагностичних обстежень які можна отримати безкоштовно у мед закладах Рівного підписавши декларацію:

  • загальний аналіз крові з лейкоцитарною формулою
  • загальний аналіз сечі
  • глюкоза крові
  • загальний холестерин
  • вимірювання артеріального тиску
  • електрокардіограма
  • вимірювання ваги, зросту, окружності талії
  • швидкі тести на вагітність, тропоніни, ВІЛ, вірусні гепатити

Терапевти, педіатри та сімейні лікарі з моменту підписання з пацієнтом декларації спостерігають за станом його здоров’я (чи станом здоров’я дитини). За потреби лікар видає направлення до фахівця вторинної чи третинної допомоги – лора, ендокринолога, хірурга тощо – або ж консультується з ним щодо вашого лікування.


Крім того, лікар з яким укладена угода видасть потрібну довідку, листок непрацездатності, направлення для проходження медико-соціальної експертизи.

Важливо, що без підписаної декларації з лікарем не можливо отримати безоплатні чи з частковою оплатою ліки по програмі «Доступні ліки».

 Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень