«Рівненчанка тепер має власну зірку на небі!», – повідомляють видання Волині (3 ФОТО)

Громадський активіст зробив подарунок дружині

Марія Орлова та зоряне небо

Здолбунівчанка Марія Орлова відтепер має іменне світило в сузір’ї Тельця. Про це пише, зокрема, «Волинь». Такий незвичний подарунок зробив їй чоловік

- Чи можливо подарувати зірку з неба? Відсьогодні з впевністю можу сказати – ТАК! Тепер в сузір’ї Тельця є зірочка, яка носить моє ім’ я!


Дякую коханому за неймовірні 15 років щастя і дуже несподівано приємний дарунок!!! – зазначила Марія Орлова.

Марія та Микола Орлови

Микола ж Орлов відомий здолбунівський громадський активіст – при цьому, обіцяє коханій ще й «романтік спа вікенед» і повідомляє:

- Балуйте своїх дівчаток, навіть якщо ви 15 років разом. Ці промені уваги та сюрпризів дадуть вам вогню ще на багато років. Зірка так зірка, бруківка так бруківка, але потім обов’язкова романтік спа вікенд і можете в спортзал вже весь локдаун не ходити:)
 

П.С Дякую всім, хто допоміг організувати таке свято і зберегти все у секретику. Королевна у приємному шоці. П.П.С Дякую за кожну із 473 040 000 секундочок прожитих разом!

Волинське видання вказує й орієнтовну вартість такої «зоряної послуги»:

Зазначимо, що придбати таку зірку можна у певних «зоряних» агентствах. Для цього потрібно обрати сузір’я, величину небесного світила і назвати її певним ім’ям.

Агенства зареєструють назву такого небесного світила в астрологічному каталозі. Опісля власникам видають схему пошуку зірки, сертифікат та астрономічний глосарій.

Ілюстративне фото з публікації видання "Волинь"

До слова, така зірка може отримати ім’я дорогої вам людини і служити їй персональним ангелом-охоронцем, зігрівати її і освітлювати її життєвий шлях.
 

Вартість такої послуги – від 945 до 3495 гривень.

Більше фото власниці зірки зі Здолбунова за посиланням:

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень