Водій BMW – під кайфом – вбив 12-річну дівчинку у Здолбунові. Справу передали до суду (ФОТО)

Чоловік вже мав проблеми із законом

Слідчий слідчого управління скерував до суду з обвинувальним актом кримінальне провадження за фактом смертельної автопригоди, яка сталася 31 липня близько 21 години у місті Здолбунів.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що на вулиці Заводській районного центру 30-річний місцевий житель — водій автомобіля BMW 530 на іноземній реєстрації, допустив наїзд на 12-річну здолбунівчанку.

 

Малолітня їхала велосипедом у попутному напрямку та почала повертати ліворуч.

Оскільки водій відповідно до експертизи рухався зі швидкістю понад 100 км/год при допустимих 50 км/год, уникнути наїзду не вдалося.

Від отриманих травм дівчинка померла в кареті «швидкої» дорогою у лікарню.

Крім того, згідно з результатами експертиз

кермувальник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

 

Також у його крові виявили й метамфетамін.

На момент ДТП у салоні також знаходилася 28-річна жителька Здолбунова, результати освідування якої показали наявність наркотичних речовин.

[media=202108]

У рамках кримінального провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчі слідчого управління затримали 30-річного керманича. Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

[media=202107]

Також Рівненський міський суд задовольнив клопотання слідчого та обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою, де він перебуває і досі.

Слідчим було зібрано достатньо доказів для доведення вини 30-річного підозрюваного, тож кримінальне провадження скерували до суду з обвинувальним актом.

Чоловік шкодує про скоєне та щиро розкаюється. Відповідно до санкції статті йому може загрожувати позбавлення волі строком від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як встановили поліцейські, 30-річний здолбунівчанин і раніше притягався до кримінальної відповідальності: у 2012 році за вчинення крадіжки, у 2014 році — за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, за що відбував покарання з іспитовим строком. Наразі судимість у нього погашена.

За матеріалами відділу комунікації обласного управління Нацполіції

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень