Вулицю Шухевича у Рівному – заасфальтували (ФОТО)

Спеціально до Дня Незалежності

Днями ми писали про відновлення робіт з капремонту вул. Шухевича у Рівному. У зв’язку з цим маршрутки на кілька днів змінювали схеми руху.

Сьогодні ж про закінчення довготривалих робіт з асфальтування цієї вулиці на власній сторінці у соцмережі написала рівнянка Юлія Каінова:

Ви не повірите, вулицю Романа Шухевича нарешті заасфальтовано! 

 

І ось, друзі, хлопці почали трудитися 23 серпня зранку, і до ранку 24, ще о 9 годині сьогодні тут їздила дорогобудівельна техніка, а вночі інтенсивно працювали відбійні молотки та бензопилки. Жителі прилеглих будинків це доо..бре чули

 

Хоч ще і без розмітки, це до речі теж одному Богу відомо коли зроблять, але зато, можна розвернутися з авто у будь якому місці нічого не порушуючи, і газону зеленого за ціле літо ми не побачили, та дорогу на швидкоруч зробили, одну частину за сутки, та другу так само.

Залишається питання - чому дорогу, яку можна було б зробити за місяць, роблять більше року, та ще більше цікаво, скільки часу вона протримається...

 

Та хай там як, а зараз - це одна з найрівніших доріг у Рівному.

Варто зазначити, що напередодні у коментарі UA:Рівне міський голова Володимир Хомко пообіцяв, що асфальт на Шухевича вкладуть до Дня міста.

У той же час майстер компанії генерального підрядника «Будальянс Груп» Роман Мосійчук запевняв, що повністю завершити ремонт вулиці повинні до Дня Незалежності.

 

До слова, на вул. Шухевича, окрім вкладання асфальту, відремонтували ще й тротуари, а також облаштували велодоріжку та спеціальні кишені для зупинки громадського транспорту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень