Ремонт на Макарова і Шухевича у Рівному зупинили (ФОТО/ВІДЕО)

ДАБІ Рівненщини отримала припис про виявлені порушення під час ремонту

Начальник управління ДАБІ  у Рівненській області, Ігор Мічуда на своїй сторінці у Фейсбук поширив світлину – звернення до патрульної поліції області.

У повідомленні йдеться, що Управління державної архітектурно-будівельної інспекції у Рівненскій області повідомляє поліцію про рішення головного інспектора будівельного нагляду про необхідність зупинити дозволи на виконання ремонтних робіт на дорозі на вулиці Шухевича та на ділянці від вулиці Дубенської до будинку №17 на вулиці Макарова.

Йдеться про начебто виявлені порушення під час виконання ремонтних робіт. Хоча додатки до цього документу Ігор Мічуда не оприлюднив, а в інтерв’ю журналістам телеканалу «Сфера-ТВ» повідомив наступне:

 

Які саме порушення було виявлено під час ремонту на Шухевича та Макарова, служба новин Радіо Трек з’ясує у понеділок. Нагадаємо, раніше УКБ у м.Рівне повідомляло, що їх інспектор щодня контролює якість ремонту на Макарова, і жодних зауважень до робіт не виникало.

До слова, під дописом Ігоря Мічуди, користувачі залишили світлину, з підписом, що попри припис – роботи на Макарова тривають.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень