Вуличну виставу велетенських невагомих фігур покажуть французи у центрі Рівного

Її привезе Французький альянс

В рамках фестивалю «Французька весна» «Альянс Франсез» Рівне запрошує на неймовірну вуличну виставу «Три Тотеми» від французької компанії «Les Quidams». Вона відбудеться 9 липня о 21:30 на Майдані Незалежності у Рівному.

Рухаючись плавно та неквапливо, фігури раптом оживають та починають з легкістю танцювати. На публіку чекає відкриття: що ж це за загадкові тіні, які випромінюють світло?

Творча компанія «Les Quidams» відома у 40 країнах світу завдяки своїм дивовижним вуличним перформансам. Їхня спеціалізація – мандрівні вистави, під час яких глядачі  гуляють серед велетенських невагомих силуетів, які беззвучно линуть.

Захід відбудеться за підтримки Посольства Франції в Україні, Французького інституту в Україні та Рівненської міської ради, - повідомляє Час Дій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень