Втретє за сезон у волейболісток Рівного змінився тренер

Не узгодили деякі пункти контракту з попереднім тренером

 

Сергій Тимчак. Фото Романа Цупрука.
Сергій Тимчак. Фото Романа Цупрука.

В нещодавніх матчах за п’яте місце Суперліги України командою керував Сергій Тимчак, який раніше займав пост помічника головного тренера.

Нагадаємо, що співпрацю з білоруським фахівцем Петром Хілько «Регіна-МЕГУ» припинила 10 лютого за його ініціативи.

На «Фіналі чотирьох» Кубка України, де «Регіна» здобула бронзові нагороди, командою керував помічник головного тренера Сергій Тимчак.

Перед матчами плей-офф із запорізькою «Орбітою» команду очолив Максим Пархоменко, який раніше працював з одеськими чоловічими командами «Заваіром» (2018-2019) та «Політехніком-Одеса» (2019-2021).

Керівництво волейбольного клубу Регіна-МЕГУ відмовилося від співпраці з головним тренером Максимом Пархоменком в результаті не домовленості роботи за деякими пунктами контракту.

 

Сторони дійшли згоди, згідно з якою, Пархоменко покинув пост головного тренера, після двох тижнів роботи з командою.

 

Також вирішено, що до кінця сезону 2020/2021 командою буде керувати тренер Вищої Ліги – Сергій Тимчак, вже на правах виконувача обов'язки головного тренера Суперліги, – йдеться у повідомленні пресслужби «Регіни».

Нагадаємо, що регулярний чемпіонат України 2020-2021 рівнянки завершили на шостому місці. Зараз «Регіна-МЕГУ» грає у матчах за 5-6 місце Суперліги, де вчора перемогла житомирське «Полісся-ШВСМ» та зрівняла рахунок у серії.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень