«Рахунок жертв іде вже на десятки»: лікар скоїв масові звірства — вибивав жінкам зуби і ламав руки (ФОТО)

А тепер відмовляється співпрацювати зі слідством

Лікар і тренер жорстоко побив дівчину під Києвом.

Після цього побиття стало відомо і про інші звірства Олексія Волкова. Постраждалі переконані, що рахунок жертв чоловіка може йти на десятки, а дві його дівчини загинули за дивних обставин, повідомляє OBOZREVATEL.

Резонанс в Україні викликало побиття 33-річної Ольги Войтенко, яке відбулося в заміському будинку Олексія Волкова у Вишгородському районі Київської області.

Дівчина познайомилася з ним у мережі, а потім переїхала під Київ із Донецької області. Через деякий час із Волковим почалися проблеми й Ольга заїкнулася, що хоче розійтися. Далі – як у кошмарному сні. Чоловік накинувся на неї з кийком і жорстоко побив. Ольга кричала й кликала на допомогу, а потім знепритомніла.

Олексій Волков замотав її в покривало й кинув у свій автомобіль. Сусідам, які вибігли на вулицю, заявив, що хтось напав на його дівчину. Від пропозиції викликати швидку допомогу відмовився – мовляв, сам відвезу. Сусіди викликали поліцію…

Після надходження в лікарню в Ольги діагностували черепно-мозкову травму, переломи рук, вибиті зуби… Тепер дівчину чекають тривале дороге лікування й низка операцій.
[media=201594]

Ольга до і після жорстокого побиття

У лікарні Ольгу провідує й інша постраждала від Волкова – киянка Ася Зброцька. Дівчина теж пережила жорстоке побиття, підпал машини й погрози. З 2014 року вона намагалася вирішити це питання в правовому полі. Каже, якби тоді було нормальне слідство, злочинця вдалося б зупинити.

Ася Зброцька та її згорілий автомобіль

Начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов розповів, що географія дій підозрюваного справді доволі широка, а кілька злочинів відбулися в Києві. Можливо, найближчим часом усі провадження буде об’єднано.

Що стосується побиття Ольги Войтенко, то кваліфікацію провадження може бути змінено.

Після закінчення лікування дівчини буде проведено комплексну судово-медичну експертизу і тоді вже остаточну кваліфікацію.

Ми не відкидаємо, що завдання тяжких тілесних ушкоджень за результатами експертизи може перетворитися в замах на вбивство.

Чекаємо, що скажуть експерти про характер завдання ударів, ступень тяжкості травм – тоді слідчий зможе визначитися з кваліфікацією, – розповів Нєбитов.

Начальник поліції Київської області також розповів, що правоохоронці отримали певну інформацію, яка стосується нібито самогубства однієї з дівчат підозрюваного.

Наш підозрюваний може бути причетний принаймні до доведення до самогубства дівчини в 2016 році. А можливо – і до вбивства. Зараз ми проводимо слідчі дії та шукаємо свідків, – зазначив Андрій Нєбитов.

Вікторія Манкевич загинула в Києві в квітні 2016 року. Рідні та друзі переконані, що вона не викидалася з вікна, а її вбили
За його словами, крім уже відомих правоохоронцям постраждалих, інші жертви фігуранта в поліцію не зверталися. Однак кілька дівчат активно допомагають слідству.

Олексій Волков зараз перебуває в Лук’янівському слідчому ізоляторі в Києві. Нєбитов каже, що підозрюваний не співпрацює зі слідством, намагається уникати участі в слідчих діях.

Судячи з усього, такий спосіб захисту вибрав адвокат підозрюваного. Але нам це не заважає. Відповідно до КПК його показання, навіть зізнавальні, ролі не відіграють. Важливо, щоб слідство ретельно все відпрацювало, – розповів начальник поліції Київської області.

P.S. Охочі допомогти Ользі Войтенко, яка внаслідок нападу отримала важкі травми, можуть переказати гроші на картку її мами. Вони в скрутному становищі, а в Києві родичів немає.

5168 7422 0391 4076 (Приватбанк) Трушкина Алевтина Миколаївна – мама Ольги.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень