Втікати в села закликав людей мер міста на Заході України. Через обстріли (ВІДЕО)

Бо ситуація з відключеннями може ще погіршитись

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків звернувся до мешканців багатоповерхівок. Він закликав людей замислитись над тим, щоб якийсь час пожити в селі. 

Все через ситуацію з відключеннями електроенергії.

Марцінків вважає, що надалі вона буде лише погіршуватися, а аварійні відключення можуть тривати цілими днями.

Руслан Марцінків - фото з мережі
Руслан Марцінків - фото з мережі

Про це міський голова розповів у етері радіо «Західний полюс».

Звісно, готуються пункти обігріву, але вони не вмістять в себе всіх людей. А мешканців близьких до міста сіл закликали прийняти жінок та дітей з багатоповерхівок до себе на зиму.

Марцінків наголосив — ситуація з відключеннями буде погіршуватися. І навіть навів прогноз — півтора-два тижні на підготовку:

- Треба готуватися до гіршого. До того, що світла може не бути днями, а не годинами. І я це серйозно говорю. Маємо певний час, щоб підготуватися.

 

Мій прогноз – півтора два тижні, для того, щоб підготуватися до масштабних відключень, якщо ворог далі буде продовжувати такі обстріли, – зазначив Руслан Марцінків.

Найгірше, сказав мер, буде мешканцям багатоквартирних будинків по містах:

- Рекомендую знайти місце перебування у сільській місцевості, в індивідуальних будинках. Хтось може має родину, знайомих в селах. Бажано домовитися про проживання, бо дуже важко буде виживати у багатоквартирних будинках, – додав міський голова.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень