Втікала під звуки градів: дівчина з Київщини народила донечку і «Рівне стало рідним» (ФОТО)

Маленьку назвали Емілією

Рівненський перинатальний центр розповів історію  дівчини, яка вагітною тікала з власного дому, аби народити донечку.

24 лютого життя назавжди змінилося: на «до» та «після». Було прийнято рішення терміново їхати до будинку за місто, - розповідає Альона Андрієнко.

 

Ми переїхали до Клавдієво-Тарасове Бучанського району з надією, що там буде безпечніше. Однак потрапили у ще більш складну ситуацію.

 

Ми жили в підвалі, без світла, води, зв'язку, тепла, майже без їжі. Під постійними обстрілами, під звуки градів, ворожих літаків, бомбардуваннями.

 

Одного дня, на світанку, нашвидкоруч, майже без нічого, таки вдалося виїхати просто в нікуди. І здавалося, що нормальне життя назавжди закінчилося, але доля вирішила інакше... 

 

Ніхто навіть уявити собі не міг, що у 2022 році, маючи нормальне звичне життя, станемо вимушеними переселенцями... Рівне для нас стало по-справжньому рідним, адже тут народилась наша донечка Емілія

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень