Вступна кампанія – 2018: як набиратимуть студентів заклади профтехосвіти Рівненщини

Графік прийому документів заклади професійної освіти визначають самостійно: роз’яснення МОН

В Україні триває вступна кампанія не тільки до вишів, а й до закладів професійної освіти.

Вступна кампанія до закладів профосвіти не має чітко визначених термінів – вони самостійно оголошують конкурс, визначають дати вступних випробувань, формують списки рекомендованих до зарахування.

Зважаючи на комплектацію груп, заклади продовжують або завершують набір учнів, проте прийом документів має закінчитися до початку занять – до 1 вересня 2018 року.

Вимірювати знання претендентів на вступ заклад може за допомогою різних критеріїв. Серед них – співбесіда, рейтинг за середнім балом свідоцтва або атестата про освіту, вступні випробування тощо. Традиційно Умовами вступу визначений перелік тих, хто має право першочергового зарахування або поза конкурсом, надавши підтвердження на право пільгового вступу.

Більше інформації щодо вступу у заклади професійної освіти можна знайти у розділі Вступна кампанія або Інформаційні матеріали.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень