Всі на платформу! Модне взуття весна-літо 2022 (ФОТО)

Якої висоти має бути платформа дизайнери не уточнюють, тож тут слід виходити виключно з питань безпеки

Добре знайоме взуття на платформі знову повертається на Олімп слави. Ви точно його бачили на фотографіях 70-х, а може й носили у 90-ті.

Дизайнери та інфлюенсери не дають однозначних рекомендацій якої саме висоти має бути платформа у взуття.

Очевидно, що керуватися у цьому питання треба здоровим глуздом й практичним застосуванням взуття.

Серед найпопулярніших кольорів – сірий, бежевий, чорний й коричневий. У літніх моделей традиційно більше яскравих кольорів.

Знову можемо бачити взуття одночасно на високих підборах й масивній платформі. Особливо багато таких поєднань у весняних туфлях та боті льонах.

Вертаються в оновленій версії непідвладні часу туфлі Мері Джейн. Цій моделі вже понад 100 років: круглий мис, кілька ремінців на підйомі та трендові підбори. Цього ж року туфлі поставили ще й на платформу та додали барвистих кольорів.

Особливо актуальними влітку будуть клоги. В принципі у колекціях європейських виробників час від часу можна було знайти класичне взуття з дерев’яною підошвою, проте цього сезону клоги будуть супер популярними завдяки оновленому дизайну й хорошій гамі кольорів.

А ось кросівки й кеди на платформі – це вибір не для чутливих людей. Здавалось би тільки нещодавно попрощалися з кросівками на платформі, як щось схоже знову вертається. Проте зверніть увагу тут йдеться не про приховану платформу, а радже про дуже грубу підошву.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень