Усе, що витягали з людей лікарі, покажуть у Рівному (ВІДЕО)

У новому музеї

У Рівному свої двері готується відчинити незвичайний музей різних об’єктів, які хірурги витягли з живих пацієнтів. Свої двері для відвідувачів музей відкриє за кілька тижнів.

Восени 2016 року водія вантажівки проштрикнула труба, що на ходу вилетіла з іншого автомобіля. Життєво-важливі органи вона не зачепила, чоловік залишався при пам’яті. Лікарі витягли трубу із чоловіка, він одужав і повернувся до дому. А труба стала одним із експонатів музею.

Як і медичний інструмент, який хірурги дістали із пацієнтки 2012 року. Як виявилося, хірургічну лопатку у животі жінки випадково залишили оперуючі гінекологи.

А от предмети, що дістають з людей лікарі гнійного відділення і проктології, у музей не потраплять з етичних міркувань.

Діставали там різні фалоімітатори і ручки, зубні щітки, лампи від старих телевізорів – кому що подобається, - Віктор Ткач, заввідділення гнійної хірургії і проктології

Деякі предмети не зберігали, але залишилися їх фотографії. Пацієнт, 37-річний чоловік впав на будівництві, арматура пройшла крізь його руку.

Свої двері для відвідувачів музей відкриє за кілька тижнів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень