Все сохне і в'яне: Три знаки Зодіаку, чия енергія погано впливає на кімнатні рослини

У них не росте нічого

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Якщо у вашому будинку раптом почали в’янути квіти, причина може бути не тільки в неправильному догляді. Іноді у справу втручається енергетика. За наявності негативних потоків у будинку вони починають швидко в'янути.

Овни

Поряд з цими людьми квіти часто не можуть вижити, навіть за кращого догляду. Адже рослини не здатні впоратися з негативною аурою Овнів. Особливо коли ті провокують вдома конфлікти. Найгірше із «зелених вихованців» справляється герань, адже ця рослина вбирає негативні потоки найсильніше.

Скорпіони

Вони не особливо люблять живі рослини — їм тяжко доглядати за ними. Тому розмови про те, що квіти прикрашають життя і будинок, Скорпіони пропускають повз вуха, але якщо з якоїсь причини в їхньому будинку з'явилася рослина в горщику, їй не позаздриш. Найімовірніше, «зелений вихованець» зачахне за пару-трійку днів.

Козороги

У Козорогів дуже в'язка та похмура енергетика — представники знака закриті і часто бачать події у мінорних тонах. За їхньою філософією, світ — це місце, де можна тільки виживати. Квіти дуже добре зчитують таке енергетичне тло, тому навіть за належного догляду рослини відповідають Козерогам чорною невдячністю.

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень