Кращі за будь-який кондиціонер: кімнатні рослини, які поглинають тепло та охолоджують повітря

Ці квіти влітку - справжній мастхев

Каучукове дерево

Ця кімнатна рослина поглинає токсичні речовини та захищає навколишнє середовище у приміщенні від алергенів. Каучук допомагає регулювати температуру та підтримує вологість повітря. Він стійкий до хвороб, тому не потребує особливого догляду.

Алое 

Крім того, що ця рослина відома своїми лікувальними властивостями, вона ще й виділяє велику кількість кисню, що сприяє зниженню температури в тому приміщенні, де стоїть вазон з алое. Ця рослина не потребує особливого догляду, але потрібно час від часу очищати листя від пилу, щоб воно могло краще поглинати тепло.

Бостонська папороть

Цю рослину потрібно рясно поливати й садити у великий горщик, щоб було достатньо місця. Однак папороть здатна очищати повітря і регулювати вологість у кімнаті.

Пальма арека

Арека прикрасить вашу квартиру та знизить температуру повітря. Ця кімнатна рослина виділяє велику кількість кисню, а також поглинає вуглекислий газ та токсини. Пальму краще поставити на сонячному місці у вітальні.

Сансев’єрія

Цю кімнатну рослину ще називають язиком тигрів або тещиним язиком. Вона витривала і не вимагає особливого догляду. Як і алое, сансев’єрія очищає повітря та регулює температуру в будинку.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень